Vegaaninen, hoitoneste lumisienestä Magic Beauty Shroom Essence

(1 tuotearvio)
 • Sisältää biologisesti aktiivisia, kasvipohjaisia aineita syötävästä ja lääkintään käytetystä valkohytykästä eli ”lumisienestä”. Valkohytykkä on todella suosittu ainesosa Aasiassa, se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa myös säilyttämään kosteuden iholla.
 • Beetaglukaani ravitsee ja kosteuttaa ihoa.
 • Valkohytykän sisältämillä, arvokkailla polysakkarideilla on antioksidanttisia ominaisuuksia ja ne ovat erityisen tehokkaita taistelussa ihon ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä vastaan.
 • Sienen aktiiviset ainesosat on käsitelty erityisen hellävaraisesti käyttämällä perinteisiä kasviuuttamisen keinoja, joten nämä ainesosat toimivat erityisen tehokkaasti iholla.
 • Lue lisää

22,00 200ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Lisää suosikkeihin
 • Sisältää biologisesti aktiivisia, kasvipohjaisia aineita syötävästä ja lääkintään käytetystä valkohytykästä eli ”lumisienestä”. Valkohytykkä on todella suosittu ainesosa Aasiassa, se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa myös säilyttämään kosteuden iholla.
 • Beetaglukaani ravitsee ja kosteuttaa ihoa.
 • Valkohytykän sisältämillä, arvokkailla polysakkarideilla on antioksidanttisia ominaisuuksia ja ne ovat erityisen tehokkaita taistelussa ihon ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä vastaan.
 • Sienen aktiiviset ainesosat on käsitelty erityisen hellävaraisesti käyttämällä perinteisiä kasviuuttamisen keinoja, joten nämä ainesosat toimivat erityisen tehokkaasti iholla.

CHASIN RABBITS Magic Beauty Shroom Essence on valmistettu 100-prosenttisesti valkohytykästä (Tremella fuciformis), joka nuorentaa ihoa ja luo iholle hetkessä luonnollisen, terveen hehkun. Hoitoneste virkistää ja rauhoittaa ihoa sekä kosteuttaa sitä nopeasti ja tehokkaasti.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Normaali iho, samea iho, kuiva iho ja herkkä iho

EAN-tuotekoodi: 8809663572617

Sisältää ihoa nuorentavia anti-age -ominaisuuksia, rauhoittaa, kosteuttaa, ravitsee ja uudistaa ihoa.

Kasvojen puhdistuksen jälkeen levitä hoitonestettä iholle vanulapun avulla tai käsin ja taputtele ihoa kevyesti, jotta tuote imeytyy kunnolla. Tarvittaessa voit levittää hoitonestettä useamman kerroksen tai asetella iholle hoitonesteeseen kastettuja vanulappuja ja antaa niiden vaikuttaa 5-10 minuuttia.

TREMELLA FUCIFORMIS EXTRACT 100%

Vinkki: Klikkaa ainesosan nimeä etsiäksesi muita tuotteita joissa on kyseistä ainesosaa!

1 arvio tuotteelle Magic Beauty Shroom Essence

 1. K.M. (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä on erinomainen, täysin tuoksuton essence-vesi. Todella kiva herkemmällekin iholle, jättää luonnollisen kosteutetun tunteen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit kommentoida halutessasi nimimerkillä. Arvosteluasi voidaan käyttää Areum Beautyn markkinoinnissa.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote ei sisällä mikromuoveja

Tuote ei sisällä mikromuovia

Tämä tuote ei sisällä tunnettuja ainesosia jotka viittaavat mikro- tai nanomuovien käyttöön. Tietomme perustuvat Beat the Microbead kampanjan tietokantaan eri ainesosista jotka viittaavat mahdolliseen mikromuovien käyttöön. Lue lisää.

Huom! Vaikka muissa tuotteissa ainesosia mikromuoviin mahdollisesti viittaavia ainesosia olisikin, se ei välttämättä tarkoita että tuotteessa olisi mikromuoveja. Tämä sillä ainesosat voivat olla myös muodossa jossa ne eivät ole muoveja. Kaikki muovit ovat polymeerejä, mutta kaikki polymeerit eivät ole muoveja. Tälläisissä tuotteissa emme kuitenkaan listaa tuotetta mikromuovittomaksi vaikka se mahdollisesti voikin sitä olla.

Lue lisää mikromuoveista

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

Saatat myös pitää...

0
OSTOSKORI