Areum.fi » Tuotteet » Hoitonesteet » Fermented Complex 94 Boosting Essence

Kirkastava hoitoneste jossa niasiiniamidia ja adenosiinia Fermented Complex 94 Boosting Essence

Koostumukseltaan kevyt ja kirkas hoitoneste sisältää ihoa kirkastavia ainesosia, kuten niasiiniamidia ja adenosiinia, jotka myös lisäävät ihon elastisuutta ja tasoittavat sen rakennetta. Lue lisää

24,50 150ml

Saatavuus: Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Purito logo
Valmistaja: Purito Ihonhoitobrändi PURITO käyttää englanninkielistä sanaa “purify” (puhdistaa) ja koreankielistä, maaperää tarkoittavaa sanaa inspiraationaan sekä nimelleen että periaatteilleen.
Katso myös muut Purito tuotteet
Osastot: , , , , , , , , , , ,
Valmistaja:Purito
Lisää suosikkeihin

Koostumukseltaan kevyt ja kirkas hoitoneste sisältää ihoa kirkastavia ainesosia, kuten niasiiniamidia ja adenosiinia, jotka myös lisäävät ihon elastisuutta ja tasoittavat sen rakennetta. Tuote kosteuttaa ihon tehokkaasti sekä pitää kosteuden iholla pitkään. Purito Fermented Complex 94 Boosting Essence on konsentroitu hoitoneste, joka sisältää 94%  fermentoituja ainesosia 3% niasiiniamidia. Tuote palauttaa ihon vesi/öljytasapainon kirkastaen samalla samean ihon.

EAN-tuotekoodi: 8809563100132

Vähentää ryppyjä ja juonteita.

Tärkeimmät ainesosat: Maitohappobakteeri/riisifermentti: Sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, jotka ravitsevat ihoa, parantavat ihon rakennetta ja tasoittavat sen sävyä. Valkomulperiuute (Morus Alba): Tehostaa ihon kosteutusta, ravitsee ihon uloimpia kerroksia, pehmentää ja parantaa kuivaa ihoa. Niasiiniamidi: B3-vitamiinin aktiivinen muoto, sisältää kirkastavia ainesosia.

Levitä sopiva määrä tuotetta iholle, puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Taputtele tuote iholle, kunnes se on täysin imeytynyt. Levitä hoitonesteen jälkeen halutessasi seerumi, sekä kosteusvoide. Käytä aamuin illoin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Tuote on vegaaninen

Vegaaninen tuote: Ei eläinperäisiä aineita

Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eli se on vegaaninen. Korealaisessa kosmetiikassa on hyvin vahvasti läsnä luonnonmukaisuus ja kasvipohjaisten ainesosien käytössä on pitkät perinteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tuotteet olisivat vegaanisia, eikä luonnonkosmetiikka ole sama asia kuin vegaaninen kosmetiikka (lue lisää eroista).

Nykyisin kosmetiikassa käytetyt eläinperäiset raaka-aineet ovat pääsääntöisesti eläinten tuottamia aineita, kuten vuohenmaito ja hunaja. Näiden kerääminen ei vahingoita eläimiä, esimerkiksi hunajaa kerättäessä ei vahingoiteta mehiläisiä. Eläimen kudoksista tehtyjen raaka-aineiden käyttö on vähentynyt kosmetiikassa ja ne on pyritty korvaamaan synteettisillä aineilla.

Tähän tuotteeseen ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja se sopii vegaaniseen elämäntapaan.

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI