Areum.fi » Tuotteet » Aurinkovoide » Bulgarian Rose Tone-up Sunscreen

Kemiallinen ja fysikaalinen aurinkosuoja ja meikinpohjusvoide Bulgarian Rose Tone-up Sunscreen

 • Palauttaa värin samealle iholle ja häivyttää punaisia läiskiä luonnollisesti herkän ruusunpunaisella sävyllään
 • Kosteuttaa ja tuo iholle luonnollista hehkua
 • Kirkastaa ihoa ja häivyttää ryppyjä
 • Sisältä sekä kemiallisen että fysikaalisen aurinkosuojan, korkea suojakerroin SPF 50+ PA+++
 • Jättää ihon sileäksi
 • Lue lisää

25,90 30ml

Tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, tuotetta on tulossa lisää mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa

Heimish logo
Valmistaja: Heimish Heimish on perustettu vuonna 2016, ja aina siitä lähtien Heimish on määrätietoisesti kehittänyt brändiään kohti valtavaa ihonhoito- ja meikkituotteiden valikoimaa.
Katso myös muut Heimish tuotteet
Osastot: , , , , , ,
Valmistaja:Heimish
Lisää suosikkeihin
 • Palauttaa värin samealle iholle ja häivyttää punaisia läiskiä luonnollisesti herkän ruusunpunaisella sävyllään
 • Kosteuttaa ja tuo iholle luonnollista hehkua
 • Kirkastaa ihoa ja häivyttää ryppyjä
 • Sisältä sekä kemiallisen että fysikaalisen aurinkosuojan, korkea suojakerroin SPF 50+ PA+++
 • Jättää ihon sileäksi

All-in-one ruusunsävyinen aurinkovoide sisältää UV-suojan,toimii pohjustajana meikille sekä häivyttää ihohuokosia. Maitomainen koostumus jättää iholle kevyen, ohuen kerroksen, ei tahmaa eikä jätä iholle kuivankiristelevää tunnetta. Aurinkosuoja saa ihon näyttämään terveeltä ja luonnollisen hehkuvalta.

Tuote sopii erityisesti ihotyypeille: Rasvoittuva iho, sekaiho

EAN-tuotekoodi: 8809481761767

Kosteuttaa ihoa ja mukautuu ihosi luonnolliseen sävyyn. Sisältää korkean UV-suojan SPF50+ PA+++. Toimii pohjustusvoiteena meikille, jättää ihon sileäksi.

Ravista kevyesti noin 2-3 kertaa ennen käyttöä ja levitä sopiva määrä tuotetta tasaisesti kasvoille. Lisää tarvittaessa, altistuessasi voimakkaalle auringonvalolle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Tuote on eläinkokeeton

Eläinkokeeton valmistaja ja tuote

Tuote on turvallinen käyttää, eikä sitä ole testattu eläimillä. Olemme valinneet myytäviksi tuotteita pelkästään sellaisilta valmistajilta, jotka ovat sitoutuneet täysin eläinkokeettomaan tuotantoon. Olemme olleet yhteydessä valmistajaan ja varmistaneet, että he eivät suorita eläinkokeita millään myymillään tuotteilla.

Kosmetiikkaa voidaan valmistaa myös ilman eläimiin kohdistuvaa julmuutta, eritoten kun tiede on kehittänyt yhä parempia keinoja varmistaa tuotteiden turvallisuus ilman turvautumista eläinkokeisiin. Haluammekin olla eturintamassa asiakkaidemme kanssa tukemassa hyvää kehitystä, johon kuuluvat ekologisesti ja eettisesti kestävät tuotteet.

Lue lisää miten olemme varmistaneet valmistajan eläinkokeettomuuden

Miksi valita Areum Beauty?

Erinomainen kysymys! Tässä muutamia mielestämme erinomaisen hyviä syitä:

1. Laadukkaat tuotteet

Olemme valinneet valikoimaamme vain tuotteita joihin todella itse uskomme. Kosmetiikka-fanaatikkoina seuraamme jatkuvasti alan vaikuttajia, ja muita lähteitä joiden perusteella otamme valikoimaamme vain laadukkaita ja toimivia tuotteita. Mielestämme eettisin tuote on sellainen joka tehoaa, on käyttäjällensä mieluisa, ja joka tulee käytettyä pohjia myöten!

2. Tuet eettistä kuluttamista

Arvojamme ovat läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus, eettisyys sekä ekologisuus. Valitsemme valikoimaamme vain laadukkaita tuotteita, ja olemme tarkkaan valinneet vain eettiseen tuotantoon sitoutuneita kosmetiikkavalmistajia. Olemme varmistaneet valmistajalta heidän sitoutumisensa eläinkokeettomaan ja cruelty free tuotantoon. Kun ostat meiltä, voit varmistua valmistajien ja tuotteiden eetisyydestä helposti. Lisäksi kerromme avoimesti tuotteidemme vegaaniuden ja mikromuovittomuuden, jotta omien arvojen mukainen tuotteiden valitseminen on kaikille mahdollisimman helppoa!

3. Nopea ja edullinen toimitus

Jos tilauksesi ylittää 50€ saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen lähimpään toimipisteeseen, muut tilaukset alk. 5,90€. Lisäksi jos teet tilauksen ennen 13.00, niin lähes varmasti lähetys lähtee Rovaniemeltä matkaan vielä saman päivän lähetykseen. Tällöin tilaus voi olla sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

4. Tuet suomalaista pienyrittäjyyttä

Olemme kotoisin Rovaniemeltä, ja olemme täysin suomalainen avainlippu-yritys. Tällä hetkellä toimimme kahden yrittäjän voimin, ja käsittelemme jokaisen saamamme tilauksen suurella intohimolla ja rakkaudella :)

Kuvassa perustaja An Duong Iso-Heiko  Kuvassa perustaja Jarkko Iso-Heiko

Terveisin Areum Beautyn yrittäjät, An ja Jarkko.

0
OSTOSKORI